Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Daglige oppdrag

Her er litt informasjon om daglige oppdrag og belønninger:

  • 10 ulike oppdrag fra ganske lette til litt mer utfordrende, som spillere kan gjøre hver dag for å få ulike belønninger. Jo fler poeng du får, desto bedre belønninger får du!
  • De nullstilles en gang om dagen (kl 12:00 på dagen servertid). Det her gjelder både belønningene og poengene du har samlet sammen til nullstillingen. Det her betyr at du kan ta i mot belønninger igjen, men samtidigt att du må samle poengene på nytt.
  • Du må aktivt hente belønningen INNEN de daglige oppdragene nullstilles. Om du ikke har gjort det, så kommer de til å være tapt etter nullstillingen.
  • Du kan få en belønning for hvert "nivå" (25, 50, 75 og 100 poeng). Det betyr at du kan få opp till 4 belønninger pr dag. Se under for detaljert informasjon om belønningene.
  • Vennligst noter at belønningene for Plus-konto og bonusproduksjon aktiveres automatisk i samme øyeblikk som du aksepterer belønningen.
  • De daglige belønningene påvirkes ikke av serverens hastighet.

Tips: Du må trene 20 infanteri- eller kavalleri-tropper samtidig. Ved å trene 20 tropper en og en fullføres ikke kravene for oppdraget.

Belønninger for daglige oppdrag

Hver dag kl 12:00 servertid, nullstilles også hvilke belønninger som er tilgjengelige. Du kan få en belønning fra hver gruppe, så opp til 4 belønninger daglig.

25 poeng 50 poeng 75 poeng 100 poeng
+200 ressurser av hver sort +1 dag PLUS-konto +5 salver +400 kulturpoeng
+50 helteerfaring +1 dag +25% tømmerproduksjon +5 steintavler +20.000 ressurser av en tilfeldig type
+50 kulturpoeng +1 dag +25% leireproduksjon +5 plaster +400 helteerfaring
+1.000 ressurser av en tilfeldig type +1 dag +25% jernproduksjon +5 bur +r4000 ressurser av hver type
gjenta fra toppen
+1 dag +25% kornproduksjon +1 extra eventyr gjenta fra begynnelsen
  gjenta fra toppen gjenta fra toppen  

Belønningene velges ikke tilfeldig. De er i steden alltid like for alle spillere på den spesifikke spillverden. Du kan alltid se vilken belønning som er aktuell for øyeblikket ved å holde musepekeren over belønningsikonet i spillet.

Etter den daglige nullstillingen, kommer neste belønning i hver gruppe til å bli tilgjengelig. Når man har nådd den siste belønningen i listen, så starter man om igjen fra begynnelsen av listen. Det spiller ingen rolle om du klarte å få en belønning en dag eller ikke, det kommer alltid til å endres ved nullstillingen. Rekkefølgen som belønningene endres er alltid den samme.

Eksempel:
Spillverden starter kl. 09:00 på morgenen og nullstilles kl 12:00 på dagen.
- til 12:00 på dagen, kan spillere få +200 ressurser av hver type for 25 poeng
- etter 12:00 på dagen og til 12:00 dagen etter, kan spillere få +50 helteerfaring for 25 poeng.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei