Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Å bli angrepet mye (farmet)

Hva skal jeg gjøre når jeg blir farmet?
Å bli farmet er når en eller flere spillere angriper deg hele tiden.

Grunnleggende

Det beste forsvaret: jordkjeller eller dersom du er galler, kombiner den med en   fellemaker.
Jordkjelleren er billig og nesten alle spillere har en. Den sparer deg fra å miste alle ressursene. Du bør til og med bygge en selv om du ikke har blitt farmet (enda).   
Hold alltid nivåene på jordkjelleren/e så høyt som du behøver for å beskytte ressursene dine. Benytt tiden du er online til å bygge og bruke ressursene dine.

Markedsplassen
Ressurser du tilbyr på markedsplassen vil også bli plyndret hvis de angripende troppene har mer plass etter at de har tømt varehuset og siloen din!

Psykologiske aspekter

Å vite hvordan du spiller, er en ting, men å være god på diplomati og viljestyrke er minst like viktig, spesielt for forsvareren.

 • Vær alltid rolig og vennlig!
 • Venner i nabolaget kan være behjelpelige.
 • Vær kreativ i ditt forsvar.
 • Tenk på mulige konsekvenser. 
 • Ikke sitt og sutre om du taper. 

I begynnelsen vil farmeren bare ha ressursene dine. Hvis du begynner å fornærme han/henne, vil han/hun gå etter deg på en helt annen måte og situasjonen vil garantert bli mye verre for deg.

Strategier

Målet for enhver strategi må være at angriper ikke får med seg noen ting, men heller mister noe når han/hun angriper deg.

"Den slemme"

Jordkjelleren er "hovedvåpenet" ditt. Få den/dem så høyt i nivå, at selv ikke germaneren får med seg noe, selv om du har vært borte fra spillet en halv dag.

 • Bygg noe.
 • Send avgårde ressursene dine.

Pinnsvinet

Beskytt ressursene dine ved hjelp av den "slemme" i tillegg til at du bygger et brukbart forsvar (bruk kampsimulatoren) som er nok til å ta ut plyndringstroppene.

Diplomati

Husk den psykologiske effekten av det å bli farmet. De følgende ting kan også regnes som psykologiske:

 • Bli med i en allianse

  Ditt mål må være å bli medlem av en kjent og god allianse, noe som ofte kan forhindre angrep. I enkelte tilfeller kan du til og med få de stjålne ressursene tilbake. Men husk også at enkelte personer vil angripe deg, nettopp fordi du er i en spesifikk allianse.

 • Direkte kontakt med den som farmer

  Et veldig vanskelig emne, en stor spiller plyndrer en liten spiller, hvorfor skal han stoppe? - Nettopp! 

  Det er bare en grunn: Normal høflighet, og det er sånn du bør skrive meldingen din. En høflig og vennlig bønn om at han/hun stopper farmingen. Husk at veldig få liker meldinger som sier:  "PLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASE" i hver eneste setning, men du skal heller ikke overdrive den andre veien. 
  Det er ingen garanti for at spilleren vil stoppe å farme deg, men i mange tilfeller kan dette i det minste hjelpe deg litt på vei. 

  Hvis du ikke er sikker på at du kan skrive en melding som vil være effektiv, er det bedre å ikke skrive noen i det hele tatt. Angriperen kan føle seg fornærmet og øke angrepene.

 • Kontakt med alliansen

  Spør din egen allianse om hjelp, eller send en melding til angriperens allianse, kanskje de er villige til å hjelpe deg.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei