Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Generelt

Travian tilbyr muligheten til å interagere med dine medspillere på fire forskjellige måter:

Angrep

Du kan angripe andre spillere så lenge du ikke er under nybegnnerbeskyttelse eller er utestengt. 
For å angripe andre må du ha tropper og et angrepsmål. Du kan velge målet ditt via kartet, statistikken eller ved å legge inn informasjonen til byen du ønsker å angripe i samlingsplassen. Forskjellen på angrep og plyndring er at i normalt angrep vil kampen bli kjempet til en av troppene er døde, plyndring vil kun gjøre delvis skade til begge hærene og i nesten alle tilfeller har angriperen igjen minst 1 overlevende soldat.

Forsterkninger

Du kan forsterke andre spillere så lenge de ikke har nybegynnerbeskyttelse eller er utestengt. For å kunne forsterke noen, trenger du tropper og et angrepsmål. Du kan velge målet ditt via kartet, statistikken eller ved å legge inn informasjonen til byen du ønsker å angripe i samlingsplassen. Tropper som har blitt sendt for å forsterke en annen landsby blir i den landsbyen til de dør under kamp, du trekker dem tilbake, eller eieren av byen sender dem tilbake. Troppenes vedlikehold må betales av landsbyeieren.

Handel

Markedsplassen (forhåndskrav: hovedbygning nivå 3 [i T3 var kravet i tillegg silo nivå 1, varehus nivå 1]) gir deg muligheten til å sende ressurser til andre spillere så lenge det er noen i den nåværende landsbyen. Du kan velge mellom å akseptere et eksisterende tilbud, lage et tilbud selv eller ganske enkelt sende ressurser til en annen landsby. Du trenger ikke en markedsplass for å motta ressurser, men du kan ikke se om du har innkommende ressurser uten en.

Meldinger

Via meldingssymbolet til høyre kan du lese, skrive, og hvis du har Plus, arkivere IGM'er (meldinger i spillet), og administre notatene dine. Bare skriv inn kallenavnet til en annen spiller som mottaker, et emne og innholdet i meldingen (husk spillet regler!). Etterpå klikker du bare på "send" så blir meldingen sendt til den andre spilleren. Hvis du har rett til det, kan du til og med sende meldinger til hele alliansen ved å bare skrive [ally] som mottaker (ikke [din-allianse-tag]).


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei