Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Diverse

Hvordan kan jeg befri tropper som har blitt fanget i feller?
Sende et normalt angrep mot landsbyen som har fangene. Så lenge du sender nok tropper så du fyller resten av fellene og ødelegger mulig forsvar i landsbyen, vil troppene dine bli befridd.

Kan jeg avbryte et angrep?                                                                                         Ja, men bare  de første 90 sekundene etter at det ble sendt.  
 

Hva er prosentandelen for hver forbedring i smia?
Ca 1,5% pr nivå.

Hva skjer når jeg endrer hovedstad?
Hvis du bytter til ny hovedstad, vil den første hovedstaden miste alle ressursfelt som er bygd over nivå 10, og stenhuggeren vil bli ødelagt. Videre vil stor kaserne og stor stall forsvinne dersom de er i den nye hovedstadslandsbyen. OBS: Det er ingen mulighet for å omgjøre en endring/flytting av hovedstaden!

Kan jeg ødelegge en av mine egne bygninger?
Ja. Se "Riv ned bygning under hovedbygning.

Hvordan kan jeg bygge enda en hemmelig jordkjeller?
Du må først oppgradere din første hemmelige jordkjeller til nivå 10.  

Hvordan virker sulting av tropper ?
 1. Fremmed forsvar sulter alltid først. Deretter sulter dine egne tropper i denne rekkefølgen: tropper eid av deg fra en annen av dine landsbyer, deretter tropper fra den landsbyen de står og sulter i, til slutt tropper fra den samme landsbyen som er på tur. 
 2. Troppetypen det er flest av, vil sulte først, helt til det er samme antall av 2 eller flere troppetyper. Når det skjer, vil troppetypen som forbruker mest korn bli valgt for å sulte. 
 3. Hovedsaklig er det ingen forskjell på helter, senatorer eller legionærer. Men systemet velger tropper fra venstre mot høyre, og det er vanligvis flest ordinære tropper tilstede, enn det det er av de spesielle. Din egen helt, som du kun kan ha en av, sulter helt til sist med bakgrunn i valgene systemet tar. Husk alltid på at fremmede senatorer, høvdinger og også helter, vil sulte før dine egne ordinære tropper vil sulte ihjel.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei