Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Nye landsbyer

Med et palass på nivå 10, 15 eller 20 eller en residens på nivå 10 eller 20 kan du grunnlegge en ny landsby eller overta en annen landsby såfremt du har nok kulturpoeng.
For å grunnlegge en landsby trenger du tre nybyggere og et ledig sted på kartet. For å overta en annen landsby trenger du en høvding/senator/stammeleder og en eksisterende landsby på kartet.

Hvordan grunnlegger jeg en ny landsby?

Du trenger tre nybyggere når du skal grunnlegge en ny landsby, et ledig sted på kartet og nok kulturpoeng. Det er ikke nødvendig å forske frem nybyggere. Det er mulig å trene tre stk på nivåene 10, 15 og 20 i palasset. I residensen kan trene totalt 6 nybyggere, 3 stk på nivå 10 og 3 stk på nivå 20. Palasset krever at du har hovedbygning nivå 5 og en ambassade før det kan bygges. For å kunne bygge residensen trenger du kun hovedbygning nivå 5. Etter å ha trent opp tre nybyggere kan du velge et ledig sted på kartet og klikke "Grunnlegg ny landsby" (husk at du trenger 750 enheter av hver ressurs!)  for å sende nybyggerne avgårde til å grunnlegge den nye landsbyen din.

Hvordan overtar jeg en landsby?

Se overtagelse av landsby for mer informasjon.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei