Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Hvordan oppretter jeg et allianseforum?

Allianseforum

I februar 2008 ble et nytt allianseforum introdusert for Travian. Dette nye forumet støtter offentlige oppslagstavler, oppslagstavler for allianser og meta, og lukkede oppslagstavler. Nedenfor er en liten innføring til hvordan du kan lage alle disse kategoriene.

ally_forum

 

Begynnelsen
Du kan begynne å lage et allianseforum ved å klikke knappen med new forum på når du er inne på siden som heter "forum" på alliansesiden din. Når du trykker på denne knappen vil du se en meny for å lage et nytt forum. Som tidligere sagt, det er mulig å legge til fire typer forum. Disse er beskrevet nedenfor.

 • Offentlig oppslagstavle

  En offentlig oppslagstavle kan bli lest av hvem som helst i spillet, men bare medlemmer av alliansen forumet tilhører kan poste ting der. En oppslagstavle som dette kan bli brukt for applikasjoner, annonsering og andre ting.

  ally_forum

   

 • Oppslagstavle for Meta/Konføderasjon 

  Denne typen oppslagstavle er ment for allianser og vingene deres. Når du ser på menyen for å lage en oppslagstavle som dette vil du at at du må legge til allianser som kan lese og poste på dette forumet. Dette kan bli gjort med allianse ID eller tag. Din allianse kan alltid bruke forumet, du må ikke legge det til. Ved å klikke "+"ikonet i listen blir det laget en ekstra listeknapp for å legge til en allianse.

  ally_forum

   

 • Oppslagstavle for alliansen

  Oppslagstavlen for alliansen er den enkleste av alle oppslagstavlene. Denne er kun ment for dine alliansemedlemmer. Det eneste du må gjøre er å fylle inn forumnavn og forklaring, så legge til forumet. Denne oppslagstavlen kan kun bli sett på og postet på av alliansemedlemmene dine.

  ally_forum

   

 • Lukket oppslagstavle

  Denne typen oppslagstavle fungerer stort sett på samme måte som oppslagstavle for Meta. Oppslagstavlen kan kun bli sett på og postet på av personer som er lagt til i listen du automatisk vil gå når du prøver å lage en ny oppslagstavle som dette. Spillere kan bare bli lagt til via deres ID eller spillernavn. Oppslagstavlen vil ikke være synlig for noen som ikke er lagt til. Igjen, du kan legge til andre ting ved å klikke "+"ikonet.

  ally_forum

   


Resultat
Nedenfor er det et bilde av et forum du kan få om du følger de trinnene som er brukt som eksempler ovenfor. Her er områdene til forumet markert. Rød representerer den offentlige oppslagstavlen som kan bli lest av hvem som helst, men bare medlemmer kan poste ting. Blå representerer en oppslagstavle som bare medlemmer av alliansen har tilgang til. Den grønne delen er allianseforum, som kan bli sett på og postet ting på av alliansemedlemmer. Til slutt, den gule er en lukket oppslagstavle som kun de som er lagt til i forumet har adgang til.

ally_forum


 Når du klikker på edit knappen, vil bildene til venstre for forumet skifte til små menyer som kan bli brukt for å redigere forumet ditt. Klikk rundt de små menyene og se hva som skjer.

 

BBKoder
Det nye forumet bruker kun en spesiell form for BBKoder. Nedenfor er en liste:

 • [b]Fet skrift[/b]
 • [u]Understreket skrift[/u]
 • [i]Kursiv[/i]
 • [color=red]Rød tekst[/color]
 • [quote]Sitat[/quote] Eller [quote=Player name]Sitat hvor du får med navnet på spilleren du siterer[/quote]
 • [list] [*]list item [*]list item [/list]
 • [village=(x-coord|y-coord)] eller [village=x-coord|y-coord] eller [village=mapid] gir en link til landsbyoversikten. Her er det for øyeblikket noen problemer med denne enheten.
 • [player=uid] gir en link til den spesifiserte spillerprofilen. Det er for øyeblikket noen problemer med denne enheten.
 • [alliance=aid] gir en link til den spesifiserte allianseprofilen. Det er for øyeblikket noen problemer med denne enheten.
 • [Legionnaire] legionær-ikon. Dette kan gjøres med hvilken som helst tropp, bare vær sikker på at du bruker riktig staving, inkludert stor bokstav! Se på instruksjonene i spillet for rett stavelse.

Kodene ovenfor virker kun for forum på .com. Når du bruker det på et annet språk må du bruke tagger i det tilsvarende språket. For eksempel, den tyske taggen for [village=] er [dorf=].
Taggen [color=] kan inneholde følgende ting: 'aqua', 'black', 'blue', 'fuchsia', 'gray', 'green', 'lime', 'maroon', 'navy', 'olive', 'purple', 'red', 'silver', 'teal', 'white', 'yellow' i tillegg til prosessfargeverdier i det hexadesimale skrivesystemet, som for eksempel *00F eller *0000FF (for blå).

Alternativt kan du bruke knappene som er vist på toppen i tekstfeltet:

ally_forum

 

Problemer?

ally_forum


Bare slett linken du la inn i allianse-valget "link til forumet" og problemet vil bli løst.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei