Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Diverse

Det finnes ikke lenger en plyndrebonus for germaner stammen. Germaner tropper vil ikke lenger ha mulighet til å plyndre 20% av jordkjelleren til andre spillere når de angriper. Alle Verdens Underverk landsbyer er plassert på kartet fra serverstart.

Natar landsbyer som oppbevarer en artefakt.

I motsetning til Verdens Underverk villages, vil ikke Natar-landsbyer som inneholder en artefakt være plassert på kartet helt fra starten av serveren. Landsbyene vil tilfeldig dukke opp etter flere måneder.

Å bosette seg i det grå området er farlig. Stammen Natarene vil sende flere angrepsbølger med katapulter i et forsøk på å ødelegge den nye landsbyen. Hvis landsbyen din overlever disse angrepene, vil ingen ytterligere angrep følge.

Landsbyer som ligger i det grå Natar-området produserer ikke kulturpoeng.

Noen nye og reviderte oppdrag.

Nybyggerne får byggekostnadene sine redusert med omtrent 20%. Nye kostnader er:

Hver allianse kan sette opp til 3 konføderasjoner og 3 ikke-aggresjonspakter.

Brukbarheten til allianse managementet for allianseledere er forbedret. De kan se og redigere hvilket alliansemedlem som har alle rettigheter fra en side. Alliansens nyhetsside kan blas gjennom for å se eldre nyheter også. Noen tilleggsnyheter er lagt til alliansenyhetene.

Hvis en sitter oppretter et innlegg i allianseforumet, vil du se i signaturen "lagt ut av sitters navn."

Funksjonen "møteplass-restricsjon" er fjernet fra Travian 4.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei