Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

4. Hvordan fungerer auksjonene?

En auksjon fungerer ikke på samme måte som kjøp/salg i markedsplassen. Derfor ønsker vi å introdusere deg til systemet bak.

Du må se det for deg som dette:

En gjenstand er på markedet og den koster for tiden 100 Sølv. Spiller 1 mener gjenstanden er verdt 10.000 Sølv - så han setter maksimumsgrensen for andre bud på 10.000 Sølv. Det som vises som høyeste bud er 101 Sølv siden ingen andre enn Spiller 1 har gitt bud på gjenstanden hittil.

Så kommer Spiller 2 inn på markedet og ser at gjenstanden er solgt for 101 Sølv (det er hvertfall det han tror). Han mener gjenstanden er verdt 500 Sølv, og byr denne summen. Nå får han opp feilmeldingen "du har blitt overbydd".

Dette er ingen bug/feil i spillet, og den andre spilleren bruker ikke bot eller liknende, dette er bare måten auksjonen fungerer. Dette "spillet" fortsetter frem til Spiller 2 byr 10.001 Sølv. Da setter han det høyeste budet, og vises som høyeste budgiver.

Jeg har laget et eksempel til deg for å vise hva jeg mener. Jeg har valgt den følgende auksjonen:

auctions


Jeg legger inn mitt første bud:

auctions


Og ble overbudt:

auctions


Nå plasserer jeg et høyere bud, og jeg ble den høyeste budgiver:

auctions

Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei