Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

En annen måte å kontakte teamet på

Dersom du trenger å ta kontakt med et medlem av teamet, enten det er for å spørre Support om noe relatert med funksjoner i spillet, eller at du trenger å kontakte Multihunter på grunn av regelbrudd, er alt du trenger å gjøre å klikke på den lille sorte boken i venstre hjørnet av skjermen din. Klikk på Kontakt Support i spillet. Så må du velge den kategorien som passer best til din henvendelse, og om meldingen skal til Support eller Multihunter. Etter det skriver du bare meldingen din og trykker send. Et medlem av teamet vil svare deg innen kort tid. Men husk: både Multihunter og Support har en tidsfrist på 24 timer på å svare deg, så vær tålmodig.

Det er et valg til her, som vil sende deg til Plus Support. Plus Support behandler saker om Plus-kontoer og problemer med Gull. Husk: Multihunter og Support har ingenting med betaling og Gull-problemer, så hvis du trenger hjelp innenfor det området er du nødt til å kontakte Plus Support.

Som alltid kan Support og Multihunter også kontaktes via IGM.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei