Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Overbelastning

Du har kanskje opplevd overbelastning til tider ved dens vanlige indikator - når konstruksjonstiden og ankomst av troppene vises med tiden 0:00:00?. Et hendelsesstopp oppstår på grunn av tekniske problemer i en av serverne, når en server bremser ned av en eller annen grunn, eller hvis den er overbelastet med informasjon, det kan være hendelser som angrep, konstruksjoner og andre lignende hendelser som er typisk for en TRAVIAN-spillverden, stilles opp, men ikke utføres, noe som resulterer i at serveren blir sittende fast eller fastkjørt. Det er ikke mye en spiller kan gjøre med det, bortsett fra å vente på det; i tilfeller av et fastkjørt program, kan du være trygg på at teamet og Teknisk Support jobber med å rette opp det så snart som mulig.

Følg disse retningslinjene i tilfelle det er et eventjam:

  • Ikke prøv å oppdatere siden hvert annet sekund, det løser ikke hendelsesstoppet. Hvis noe, vil det bare gjøre jobben vår med å fikse det vanskeligere.
  • Ikke avbryt noen av dine pågående hendelser som konstruksjoner, siden ressursene da vil gå ugjenkallelig tapt.
  • Forsøk å ikke sette i gang nye byggeordre eller lignende før gjeldende hendelsesstopp er over. Selv om du prøver å sende troppene dine eller konstruere en bygning, vil de ende med å sitte fast akkurat som i de foregående hendelsene og forårsake et enda større heng i systemet.
  • Vær tålmodig; problemet løses så snart som mulig. Det er ikke nødvendig å gi beskjed til teamet med noen få minutters mellomrom for å spørre dem når hendelsesstoppet er over.
  • I tilfeller hvor det må foretas tilbakestilling av servere som et resultat av et event jam, må du huske at alle har lidd et slags tap, siden serveren ville blitt satt tilbake til et tidligere tidspunkt. Siden dette er tilfelle, ikke forvent en refusjon i form av ressurser eller tropper, siden alle spillere på serveren har lidd også.

Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei