Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Hva betyr "IAP", "konføderasjon" og "i krig med"?

Dessverre er ikke en enkelt allianse normalt sterk nok til å vinne en server. Derfor vil og kan spillere bruke diplomati for å forhindre fremtidig krig eller for å øke sine sjanser for å vinne. Det er 3 muligheter: konføderasjon, ikke-angreps-pakt og krig.

Konføderasjon

En konføderasjonon er et sterkt bånd mellom 2 eller fler allianser. I dette tilfelle vil alliansene hjelpe og samarbeide mer med hverandre. Vanligvis vil de også hjelpe hverandre med å sende forsvar eller ressurser om det behøves.De kan også planlgegge massive angrep sammen, dele kriger og kjempe mot felles fiender. Det er en begrensning på 3 konføderasjoner pr allianse.

Ikke-angreps-pakt

En ikke angreps pakt (IAP forkortet.) er brukt når 2 allianser ikke ønsker å angripe hverandre, men de ønsker ikke å hjelpe hverandre heller. Dette er vanlig i bruk mellom sterke allianser, some ville kunne skade hverandre alvorlig og hvor de ønsker å unngå denne typen hendelse. Disse er også begrenset til 3 pr allianse.

Krig

Krig er tunge kamper mellom 2 allianser. Allianser på konføderasjonslisten står vanligvis bak allianser i krig.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei