Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Fire and Sand - Sammenslåing av tropper

Sammenslåing av tropper

Sammenslåing av tropper er en funksjon som er tilgjengelig i 2017-spesialen: Fire and Sand. Den gjør det mulig å kombinere tropper fra forskjellige landsbyer inn til en stor hær, men det koster ressurser eller gull. Tropper som slås sammen håndteres videre nøyaktig som om de ble trent i den nye hjemlandsbyen sin, inklusiv oppgraderinger utført hos smeden.

Hvordan slå sammen tropper

Du må gjøre følgende:

  • Send tropper du ønsker å slå sammen til landsbyen som skal bli den nye hjemlandsbyen deres.
  • Etterpå åpner du samlingsplassen i mållandsbyen.
  • Finn troppene du sendte i oversiktsfanen.
  • Trykk på "Slå sammen med denne landsbyen"-lenken, som vist i skjermbildet nedenfor.
  • På det neste bildet, velg antallet tropper du ønsker å slå sammen. Dette påvirker kostnaden for sammenslåingen.
  • Fullfør ved å bruke ressurser (du kan bruke datastyrt handelsmann om nødvendig) eller med gull.

Restriksjoner på sammenslåing av tropper

  • Du kan kun slå sammen tropper som hører til samme spiller.
  • Det er ikke mulig å slå sammen nybyggere, administratorer, beleiringsvåpen eller en helt (helten kan enkelt flyttes til en annen landsby).
  • Det er ingen restriksjoner i forhold til forskning i akademiet. Du kan slå sammen en tropp inn til en landsby, selv om den ikke var forsket frem først i den landsbyen.

Kostnaden ved å slå sammen tropper

Sammenslåings-kostnaden er avhengig av hæren som skal slås sammen. Kostnaden er dobbelt så stor som det ville kostet å rekruttere den samme hæren. Du kan bruke gull i stedet for; Kostnaden beregnes ved å dele ressurskostnaden på 40 000 og runde av oppover.

Eksempel: Du ønsker å slå sammen 1000 klubbemenn. Det koster 95 75 40 40 å trene 1 enhet. Til sammen er det 250 ressurser. Total sammenslåingskostnad blir da 250 * 1 000 * 2 = 500 000 ( 190 000, 150 000, 80 000, 80 000). Du kan betale med gull i stedet for, noe som da koster: 500 000 / 40 000 = 13 gull.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei