Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Hva er prosedyren for å overføre gull?

Kun kjøpt gull er overførbart til en annen konto. Gull du har fått på andre måter (fra oppdragsmesteren eller vekslet fra sølv for eksempel) er ikke overførbart. Gullet kan bare overføres til en annen konto på samme domene (fra en .NO-server til en annen .NO-server for eksempel).

For å kunne overføre gullet før serveren avsluttes må du slette kontoen din. I menyen der du kan velge å slette kontoen i spillet vil du få beskjed om hvor mye gull du kan overføre. Når kontoen din er fullstendig slettet (sletteprosessen tar 72 timer) sendes en epost til registrert adresse. 

Det vil også bli sendt en epost til deg om du har noe gull igjen når serveren avsluttes.

Eposten inneholder en link du kan benytte for å overføre gullet ditt. Når du klikker på linken vil du få opp to felt: et der du må skrive inn brukernavnet til kontoen du ønsker å overføre til, samt velge hvilken server kontoen er på.

Når du har valgt mottaker vil mottakeren få en IGM med valg om å godta overførselen. Dersom meldingen slettes før overførselen er fullført vil overføringslinken bli ugyldig.

Overføringslinken vil være gyldig for alltid, frem til gullet er overført eller meldingen om å godta overføringen er slettet (se forrige avsnitt). Dette betyr at du kan vente til neste server starter på nytt, lage deg en konto og så overføre gullet. 

Dersom du har noen problemer med å overføre gullet, vennligst ta kontakt med oss via kontaktskjemaet i spillet. Husk å ta med mest mulig informasjon om problemet.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei